Over Ons

Na de oprichting in 1984 is SBZ Schouten uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Dit succes is gebouwd op een fundering van teamwork, kwalitieit, maatwerk tegen een scherpe prijs. Wij luisteren aandachtig naar uw wens en passen dit volledig toe in het project.

De vakkundigheid en nauwkeurigheid van onze medewerkers zorgen ervoor dat ieder project zorgvuldig maar snel wordt opgeleverd. Ook hebben onze mensen jarenlange ervaring in het vak. Dit is de reden waardoor wij projecten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Op het moment richten wij ons op verschillende activiteiten. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw leveren wij kwaliteit. Daarnaast werken wij ook aan renovatiewerkzaamheden en speciale projecten. Deze kunt u terug vinden op de projectpagina.

Om ons te onderscheiden van concurrenten stellen wij ons flexibel op. Hierdoor is het mogelijk om in de voorbereidingsfase van een project af te wijken van de standaard werkwijze. Op deze manier kunnen wij optimaal aan de wens van iedere klant voldoen.

Website door: Cees & Co ism Alex B Productions